Viktig information om kommande varvsflytt!

Som tidigare meddelats så är vi uppsagda från nuvarande varvsområde från och med 2014-01-01 men har fått medgivande att ligga kvar fram till 15 maj 2014. Därefter får inga båtar, båtvagnar eller tyngre materiel finnas kvar på varvsområdet.

Efter 15 maj får endast med lätthet flyttbara föremål vara kvar dvs vaggor, täckmateriel och andra mindre saker som lätt kan flyttas undan vid behov. Efter 15 maj kommer infartsvägen stängas av för trafik då den nya cykelvägen ska färdigställas och asfalteras.

Alla båtägare måste alltså sjösätta eller forsla bort sin båt i god tid innan 15 maj, då möjligheten att transportera bort båtar och tyngre materiel upphör efter detta datum. Du som inte hade bryggplats förra säsongen men behöver plats i år måste SNARAST beställa plats (om det inte redan är gjort).

Ingen materiel får flyttas till nya varvet eller hamnplan förrän i september.
I väntan på flytt till nya varvet får vaggor och täckmateriel lämnas kvar på gamla varvsområdet, ihopsamlat och uppställt på plats som kommer att anvisas av styrelsen.

Observera att det är den enskilde båtägaren som ansvarar för de kostnader som uppstår om båtägare inte har sjösatt eller forslat bort båt eller annan tyngre materiel från varvsområdet senast 15 maj 2014.

Har du frågor kring varvsflytten eller om något är oklart så tveka inte att kontakta varvschef Peter Arkenius, 070-875 15 06, varvschef@linss.se

LSS Styrelse

1 svar på ”Viktig information om kommande varvsflytt!

  1. Pingback: Välkommen till Linköpings Segelsällskap | Linköping Segelsällskap

Kommentarer inaktiverade.