Solvind tog LSS med storm!

P1040632_16_9_cJohan Mårtensson drog i det närmaste fullt hus när han med en välfylld ”bilderburk” intog estraden i den av LSS för ändamålet inhyrda LMBK-lokalen torsdagskvällen den 27:e februari.

Drygt ett 50-tal LSS-medlemmar, familjemedlemmar och seglingsintresserade fick förmånen att njuta av berättelsen om en seglats initierad av Johans dotter Sofia, iscensatt av dem båda och med gott stöd från den övriga familjen.
En seglats lika intressant som variationsrik och spännande, och som varade i 14 månader och förde dem bortemot 20000 sjömil över världshaven mellan flera olika kontinenter.

P1040631_16_9_cDå Johan försetts med varma applåder, blomma och tillbehör, såg Jan Borg till att alla närvarande bjöds på kaffe med kanelbulle, samtidigt som det gavs tillfälle att ställa frågor till Johan samt resonera kring olika spörsmål.