Roxenregattan 2014 bjöd på härlig segling!

Roxenregattan2014_fotoBjöregrenÅrets upplaga av Roxenregattan bjöd på skiftande vindförhållanden och strålande solsken. Elva båtar kom till start utanför Bergs slussar för att göra upp om den anrika titeln och tävla om fina priser från sponsorerna Doyle Sailmakers, Länsförsäkringar och Marinaman.

Det blev en rafflande uppgörelse om första platsen mellan Bo Rogalin (Mustang Jr) och Pär Kaller (Inferno 29). Bosse korsade slutligen mållinjen 30 sekunder före Pär, ett försprång som efter omräkning slutade med 2 minuter efter tre timmars segling.

Ett stort grattis till Bo Rogalin och Pär Elander (Mustang Jr) samt ett varmt tack till alla som varit inblandade i arrangemanget av tävlingen!

Bo Rogalin & Pär Elander (Mustang Jr)

Fullständig resultatlista hittar ni här:
http://linss.se/wp-content/uploads/2014/05/RoxenRegattan-2014-Slutresultat.pdf

Bilder tagna av Mikael Ena och Kristina Buchholt: