Nu har kappseglingarna kommit igång!

Tredje kvällsseglingen blev årets första kortbyxesegling. Nio båtar kom till start och besättningar var det gott om. Inräknat seglingssugna LiU-studenter kan denna kväll ha lockat fler kvinnor än män. När hände det senast? Resultat

Nästa onsdag 28 maj, blir det mer kvällssegling – missa inte den!

Mera kappsegling på Roxen bjuds det på lördag den 24 maj, i och med att den gamla kappseglingen ”Distansen” har vaknat till liv i lite ny skepnad. Tillfartsegling och samkväm på fredag – kappsegling på lördag. Det här är en segling där både familj och goda vänner kan vara med. Om inte fredagen medger tid, kan man om man stiger upp på lördagmorgon och tar båten till ”Holmen”, vara med och kappsegla enbart på lördag. Mera info, anmälan och möjligheter att gasta hos hittills anmälda båtar här.

För båtar som tagit sig ut till kusten erbjuds det även där kappsegling i helgen. Skärgårdscupen drar igång med sin första delsegling, Barösundsregattan. Finspångs båtsällskap arrangerar, mera info – länk.

Vi ses på lördag!

/Kappseglingsnämnden LSS SSR