Nu tar Skärgårdscupen över!

SC_2014Juni månad, vårens kappseglingar på Roxen är över och flertalet båtar byter hamn för en tid. Ute vid kusten bjuds det på mera kappsegling. För Östgötaseglare är Skärgårdscupen en serie fina kappseglingar under trevliga former. Trenden pekar uppåt och i fjol var det fler LSS båtar än förr som deltog. För dig som är ny i kappseglandet, ta vara på möjligheterna som Skärgårdscupen erbjuder!

Är du i närheten av Fyrudden under vardagarna har man där börjat med kvällsseglingar, se info.

Kappseglingsnämnden arrangerar inga kappseglingar utanför Roxen men är delaktig i genomförandet av Familjeseglingen på Kalvis den 26 juli.

Mera kvällssegling på Roxen? Vårens seglingar för årets OPA-Cup är klara (resultat). Men inget hindrar att möta upp till vanlig tid på onsdagar (17:30) om båten är i hamn och lusten finns att segla. Mycket troligt är att Mustang Jr seglarna håller intresset igång. Förövrigt en båttyp som börjar hitta flera LSS seglares hjärtan.

Kappseglingsnämnden vill passa på att tacka alla seglare för det stora intresset som visats under såväl kurs som kappsegling i vår. Vi ses igen, antingen på Skärgårdscupen eller när kvällsseglingarna åter startar i slutet av augusti månad.

Mera koll på seglingar och snack – se gärna facebook sidan.

/Kappseglingsnämnden LSS SSR