Vad händer med Nya Klubbhuset?

Inte så mycket just nu! Vi har haft varvet och våra båtar att tänka på, och nu är det semestertider med skön avkoppling i båten och skärgården. Arbetsledaren, varvschefen, och projektledaren för klubbhuset har dock haft ett möte där vi börjat dra upp linjerna för höstens arbetsinsatser, och kan konstatera att det finns en hel del att göra.

När det gäller klubbhuset, kommer vi att dra igång ett antal kvällsarbeten redan i augusti. Arbetsscheman kommer att läggas upp i BAS, titta gärna in där då och då! Innan höstmörkret tar över kvällarna, bör vi få följande jobb genomförda:

  • Husets fasad ska tvättas med högtryck, eller på annat lämpligt sätt.
  • Alla fönster ska målas utvändigt.
  • Entrétrappa, med ramp för rullstol, ska byggas vid ingången mot parkeringen.
  • LBH-huset ska brandsäkras mot LSS klubbhus.

Och en del annat smått o gott. Men detta är det viktigaste, att komma igång med under augusti!

Janne Borg, projektledare för Nya Klubbhuset