1:a advent i klubbhuset ?!

Snart så kommer julen,
nu är julen här,
lite mörk och kulen,
men ändå så kär ….

Jo, så är det, Tempus Fugit (tiden flyr) som det brukar stå på gamla väggklockor. Men än är det inte jul, utan i väntan på Tomtefar och Rudolf med Röda Mulen, jobbar ”tomtenissarna” vidare i klubbhuset! Kommande helg, första advent, hoppas tomteverksta’n få upp lite väv på väggarna i ”styrelserummet” och i handikapptoan (om planeringen håller). Denna väv behöver sedan lite tjusig färg också. Dessutom finns, i vanlig ordning, diverse spackling, slipning och målning att roa sig med!

Anmäl dig i  BAS, bli en tomtenisse du också, och kom till klubbhuset för trevlig samvaro med klubbkompisar. Kaffe, fikabröd och pepparkakor brukar finnas till alla snälla jobbare (som ätit sin gröt)!

Och så ett lite tidigt julmirakel: Jag har äntligen lärt mig hur man hanterar och uppdaterar sidan ”Nya Klubbhuset – Kommande arbeten”. Kolla gärna på den i fortsättningen!

Tomtebasen
/ Janne Borg klubbhus@linss.se