Och golvläggaren sade: Varde golv …..

… och det vart golv! Kanske inte riktigt klart ännu, men definitivt på gång! Innebär konkret att golvläggning pågår i nya klubbhusets stora möteslokal. Lilla möteslokalen (som brukar kallas styrelserummet) utgör nu mellanlagringsplats för diverse arbetsbänkar, kontorsmöbler, verktyg, etc.

DSCN4542 DSCN4553

 

När stora möteslokalen är klar, får vi göra ”rokad” på grejorna, och därefter lägga golvet även i styrelserummet.

Snart står toaletterna i tur, och där vi lägger klinker. Och i köket skrider, likt en Lucia, arbetet långsamt framåt  😉

Sedan återstår städskrubben, förrådet, och entrehallen. Dessutom ska vi ha möbler på plats, samt en hel del annat småfix som behövs för att hålla ett bra årsmöte.  Och lister, lister och åter lister av allehanda slag. Och mycket annat, smått och gott.

Jag börjar inse att det blir svårt att få allt på plats, inklusive besiktning av huset, till årsmötet. Även om vi får golv och ”administration” klart, så ska köket fungera, med VVS och vitvaror.

/ Janne Borg   klubbhus@linss.se