Klubbhuset närmar sig mål …

Denna vecka ska klubbhuset besiktigas ur brandsäkerhetssynpunkt. Förutom detta, återstår att få handikapptoaletten klar, så att vi kan slutbesiktiga huset. Godkända besiktningar är ett krav för att vi ska kunna öppna klubbcaféet i påsk.

Det är en tuff utmaning, men som jag tror att vi kan klara av. Men då fordras en extra kraftansamling kommande två helger. Jag hoppas att klubbmedlemmarna vill hjälpa till att dra klubbhuset över mållinjen, och bidra med det sista lilla extra för att nå ovanstående mål! När klubbhuset är godkänt, öppnar vi caféet, även om mycket återstår innan huset blir helt färdigt och ”inflyttat”. Sedan sätter vi husjobben på ”sparlåga”, ägnar oss åt våra båtar, har en skön sommar, och i höst gör vi de roliga jobb som är kvar 😉

Apropå klubbcafé, så vill jag vill återigen påminna om att vi ska driva klubbcaféet genom arbetsplikt under våren, och än finns några arbetspass kvar att boka!

För de två kommande helgerna, 21-22 och 28-29 mars, gäller i stora drag följande jobb (läs mer under ”Klubbhuset – Kommande jobb”

  • Klubbhuset storstädas
  • Fönster tvättas
  • Möbler görs i ordning
  • Köket ställs i ordning: porslin hämtas, diskas, plockas in i skåp
  • Möbler transporteras till klubbhuset
  • Samt diverse andra jobb ….

Janne Borg klubbhus@linss.se