”Segla Shorthand” – många var där!

IMG_5942 DD IMG_5940

Det var hela 35 pers som kom till Doyle Sailmakers i Linköping för att lyssna och lära om Shorthanded segling i förra veckan. Förutom Uffe framför tavlan fanns även Niklas från Marinaman där för att ge sin syn på de elektroniska hjälpmedel som kan vara aktuella i sammanhanget. Kul med deltagare från andra klubbar i distriktet och den erfarenhet många kunde bjuda på under kvällen. Under kvällen kunde kappseglingsnämnden passa på att lyfta vårens stora och nya kappsegling – Doyle Dubbeln. Tillsammans med gott fika blev det en riktig trevlig kväll.

Nu i veckan blir det förhoppningsvis en lika trevlig kväll med ”Uppstart” för LSS och SSR:s kappseglingar på Roxen. Innehållet blir en blandad mix för alla kategorier seglare. Kom ut till loftet på onsdagkväll och bli taggad inför kommande säsong!

Föranmälan gör du enkelt här.

här hittar du till loftet / Doyle Sailmakers!

foto: J. Tallberg, LSS