Klubbhuset godkänt att tas i bruk!

Den 6 september 2013, flyttades LSS då blivande nya klubbhus från Gillbergagatan till Linköpings Segelbåtshamn. Sedan dess har många ideella krafter lagt ännu många fler timmar på att renovera och färdigställa klubbhuset! Och nu är vi mer eller mindre i mål!

Idag har Kommunens Bygginspektör, Johan Made, godkänt LSS Nya Klubbhus att tas i bruk. Endast några få anmärkningar behöver åtgärdas.

STORT TACK TILL ALLA MEDLEMMAR SOM GJORT DETTA MÖJLIGT!!!

Betyder konkret bland annat att LSS klubbcafé kan öppna i påsk, och framåt, enligt planerna! Finns några luckor i bemanningen! Kanske du kan göra en insats? Kolla i  BAS !

Fortfarande återstår en del mindre jobb att avluta innan klubbhusprojektet tar ett uppehåll till fram till hösten! Nu är det våra båtar som ska ha uppmärksamhet! Och sedan ska vi njuta av en lååång sköön sommar!

Janne Borg klubbhus@linss.se