Koppla av med sjösättningsöl och grill 9 maj

Fredagen den 8 maj går de sista (nästan) båtarna i sjön! Vad passar bättre än att fira detta med en hamburgare och öl i nya klubbhuset lördagen den 9 maj kl 16 och framåt. Har du inte sjösatt någon båt? Gör inget, kom med ändå  😉

LSS bjuder medlemmarna på grillad hamburgare med tillbehör, där du själv får pussla ihop din egen favoritburgare med hjälp av tillbehör såsom sallad, tomat, lökringar, ost, dressing, etc. Det kommer också att finnas grillkorv med bröd som alternativ. Till dessa läckerheter erbjuds lättöl, mineralvatten eller läsk. Tycker du detta blir för ”svagt”, tar du själv med dig vad du hellre vill dricka!

Anmäl dig och din familj genom BAS, så kan vi lättare planera rätt inköp av hamburgare, korv och annat!

Varmt välkommen till en trevlig kväll som avslutning av båtjobben, på land åtminstone  😉

För frågor, prata med ”festkommittén” som består av Janne Borg, Lasse Björkman och Filiph Waern! Eller vem som helst i styrelsen.

LSS Styrelse