Rogalin & Ros vinner efter målfoto!

IMG_5796Årets Roxen Race blev en kappsegling som hade det mesta av det bästa. Strålande sol och en vind på 6-8 m/s gjorde banan både njutbar och utmanande. 17 båtar kom till start och de flesta tog sig i mål. Fjolårets mästare segrade även i år men med kanske historiskt minsta marginal till tvåan med Andersson & Pettersson i en likadan Mustang Jr (närmast bild). Tredje plats tog Toivo Mielonen med besättning i en Fenix. Många slöt upp till Aftersail i klubbhuset och förutom priser för prestationer, blev även några mer turligt belönade än andra.

Kappseglingsnämnden vill härmed tacka alla seglare för god uppslutning, funktionärer för ett perfekt uppdrag och marinaman.se för åtråvärda priser.

Resultat

Bilder från Roxen Race 2015

Urklipp från Corren

Foto: Albin Gustafsson, LSS