Gamla klubbhuset & kanotskjulet kommer att rivas!

Den 16 november skrev jag att gamla klubbhuset rivs i närtid! Så blev det inte riktigt 😉 Men nu händer det saker, alla tillstånd är klara, och LSS och Kommunen lägger nu upp en tidplan för jobbet. Det som faller på LSS, är att ta ner plåttaket, plocka ur dörrar och fönster, samt se till att husen är rena från allt el-relaterat.

Vi påbörjar arbetet, klubbhuset först, genom arbetsplikt redan nästa helg, dvs 27-28 februari, och fortsätter helgen därpå, den 5-6 mars. Troligen kommer minst en helg till att behövas, men vi börjar så här, så får vi se var vi står efter första helgen. Vi jobbar fem timmar, kl 10-15 per pass.

Arbetsschemor för detta finns i BAS. Observera att man måste välja månad i BAS, under ”pass-presentationen” för att se respektive månad eftersom BAS-schemat överlappar ett månadsskifte! Problem? Hör av er till Janne Borg, så lägger jag in er i BAS.

Välkomna att hjälpa till med ett viktigt arbete! (Som INTE kan vänta längre)
/ Janne B