Temakväll om däckshårdvara och uppblåsbara flytvästar

Linköpings Segelsällskap och Svenska Kryssarklubben bjuder in till temakväll om däckshårdvara och uppblåsbara flytvästar.

Torsdagen 8/12 kl 19.00 (vi finns på plats från kl 18.00 för att börja gå igenom flytvästar).
Plats:            LSS klubbhus i segelbåtshamnen i Linköping
Anmälan till:  bosse.kaliff@passagen.se

Lär dig mer om Harkens utbud rörande däckshårdvara och vinschar av John på Harken. John kommer också att gå igenom hur du bäst underhåller dina block och vagnar på båten för att de ska hålla länge och fungera bra!
Passa på att ta del av expertisen på plats samt exklusiva erbjudanden för kvällen.

Dessutom erbjuder vi en fri översyn av dina uppblåsbara flytvästar. På de modeller som går (90% av de på marknaden förekommande) monterar vi en retainer som gör att gaspatronen inte kan gänga ur sig. Vi kollar status på gaspatron och utlösningsmekanism och byter om du önskar. Du betalar endast för de delar som behöver bytas. Passa på att ta med allas i besättningen uppblåsbara västar!

Vill du köpa en ny uppblåsbar flytväst kommer Marinaman att ha specialerbjudanden för kvällen!

Fika kommer att finnas till självkostnadspris, för att vi ska veta hur mycket fika så behövs så anmäl ditt deltagande till bosse.kaliff@passagen.se och skriv gärna hur många flytvästar du kommer att ta med.

Evenemanget sker i samarbete med Harken och Marinaman.se.

Välkommen!