Varvet

Hej på er alla och GOTT NYTT ÅR.

Hoppas julen varit bra och tomten snäll mot er. Jag vill bara ge en liten påminnelse om att det har varit blåsigt ett tag nu och efter att jag varit nere på varvet så kan jag konstatera att det finns en del båtar som behöver översyn av presenningar och även en del andra pinaler. Det finns kanske någon ledig tid för det nu.

Och jag kan även konstatera att det är dåligt med att bommen låses efter besök på varvet, det är iallafall vid hälften av tillfällena som jag varit där som det har stått öppet och ingen på området. Det är för vår egen skull som vi låser. Vi vill inte ha in ovälkomna gäster.

Sist men inte minst vill jag bara säga det har vänt nu, vi är på väg mot ljusare tider även om man inte kan tro det för tillfället. Ni ska se att det blir nog sommar i år också.

Väl mött / Tobbe Varvchef.