Fastighetsförvaltaren/Klubbhusansvarige tackar för sig!

Den 4e april, 2013, blev jag, Janne Borg, uppringd av dåvarande ordförande, Jan Thunholm, med en förfrågan att bli ”projektledare” för LSS Nya Klubbhus. Jag har aldrig ägt ett hus, så man kan fråga sig varför just jag skulle ta detta uppdrag? Det enkla svaret är väl att det är oerhört svårt i LSS att få funktionärer, speciellt på de tyngre posterna. Eftersom jag har problem att säga nej, så blev det så här. Men de flesta båtägare är också husägare, som alla byggt om och modifierat i sina hus, så det fanns mycket kunskap i klubben. Och så har vi medlemmar som är snickare, elektriker, målare, osv, och dessa har varit ovärdeliga för klubben!

Nu, i det närmaste fyra år senare står det Nya Klubbhuset på sin plats på Nya Varvet i hamnen. Mycket har hänt i LSS historia under dessa fyra år, det nya klubbhuset har understundom gjort mig lite trött, samtidigt som det varit en rolig tid tillsammans med många engagerade medlemmar! Lägligt nog bytte Peter Arkenius arbete, och fick tid över att hjälpa mig med klubbhuset. STORT TACK för det. Sedan har vi också haft en kärntrupp bestående av pensionärer, ett ”gubbdagis” som lagt åtskilliga hundra timmar på huset. STORT TACK även för detta! Och givetvis också ett STORT TACK till ALLA medlemmar som hjälpt till med Nya Klubbhuset! Nu gäller det att jobba vidare med underhåll och utveckling av klubbhuset!

Tack för Mig! Lycka Till Med Fortsättningen!
Janne Borg