Klubbhuset

Praktisk information

Ansvariga

Huset förvaltas av Seglingssektionen. Frågor mejlas till klubbhus@linss.se.

När är klubbhuset öppet?

Det brukar vara öppet när LSS har aktiviteter på gång, annars är det stängt och man måste ha nyckel för att komma in.

Nycklar till klubbhuset

Den som är medlem i LSS kan få en nyckel mot en avgift (aktuella avgifter finns här). Huset är larmat och nyckelinnehavare får en personlig kod. Mejla nyckel@linss.se om du vill ha en nyckel!

Uthyrning

Klubbhuset får hyras av LSS medlemmar för t.ex. fester eller möten, samt av övriga föreningar i hamnen för deras föreningsaktiviteter. Man bokar själva via vår bokningssida.

Hyresgästen ansvarar för städning, och instruktioner för städning finns i ordningsreglerna. För frågor om uthyrning mejla klubbhus@linss.se.

Kostnaden för att hyra stora eller lilla salen 4 timmar är 500kr. För en heldag eller ett helt dygn kostar det 1000:- för hela klubbhuset.

Utrustning i klubbhuset

LSS klubbhus har vintervatten, kök med micro, kyl och frys, spis med ugn, diskmaskin, stora kaffebryggare och två toaletter. Wi-fi och projektor finns.

Ordningsregler för LSS klubbhus

När du kommer till klubbhuset, gör alltid en liten inspektion för att se att allt är i sin ordning. Är något fel kontakta Seglingssektionen.

Städning

Efter varje verksamhetstillfälle eller uthyrning ska huset städas: Sopa eller dammsug alla golv, dammsug entrémattan, våttorka köks- och toalettgolv samt rengör WC och handfat.

Disk och diskmaskin

Diska efter dig. Lämna inte diskmaskinen igång när du går hem. Invänta klar, och töm den på disk. Stäng av vattnet till diskmaskinen genom att ställa om det lilla kranvredet vid diskbänken.

Sopor

Papperskorgar och gröna påsen tas med (kan tömmas i soptunnor vid mastskjulet under högsäsong). Tomma påsar över finns över kylskåpet.

Toaletterna

Håll dem rena, toalettborstar och städartiklar finns på stora toaletten. Toapapper och handtorkpapper finns i lilla förrådet vid stora ventilationsapparaten. Engångshandskar finns i köket. Sopborstar och dammsugare finns i städskrubben vid datorn. Toaletterna ska vara i städat skick för vinterverksamhet i klubbhuset. Boende i båtar i Segelbåtshamnen som använder toaletterna ansvarar för personlig städning av dessa vid varje användande-tillfälle.

Innan du lämnar lokalerna

När du lämnar lokalerna kontrollera följande:

  • Lyset är släckt, kaffebryggarna är urkopplade (via timer), vattnet till diskmaskinen är avstängt,
  • persiennerna i köket är nerfällda
  • värmen (två strömställare på väggen före ingången till köket) står på ”Auto” (grundvärme) samt att luftvärmepumpen ställs på ”+10” (knapp under luckan på fjärrkontrollen).
  • Kontrollera att den extra ytterdörren i stora rummet är stängd och låst samt och att entrédörren låser ordentligt (finns larm på båda dörrarna som utlöses annars).