Roxen race 2023

Linköpings segelbåtshamn Norra Oskarsgatan 51, Linköping, Sverige

Inbjudan Bana Anmälan Anmälda

Filmen om Sven Yrvind på Tjustbio i helgen!

I projektet SMAKA PÅ TJUST visar vi filmen HAVSFILOSOFEN, som handlar om Sven Yrvind. Lördag 23 sept. kl.11:00 och 14:00 Söndag 24 sept. kl.11:00 och 14:00 Inträde 100 kr. Vinsten går till Sven Yrvinds nya projekt. Längd 80 min. För ytterligare information, gå in på Tjustbios (i Gamleyby) hemsida Detta är inte ett evenemang i...

Medlemsmöte inför båtupptagningen

Klubbhuset Norra Oskarsgatan 51, Linköping, Sverige

Är du osäker på vad som händer innan, under och efter att du tagit upp båten. Kom på en medlemskväll i klubbhuset för en genomgång och passa på att ställa frågor! Välkommen!  

Upptagning 2023

Linköpings segelbåtshamn Norra Oskarsgatan 51, Linköping, Sverige

Lördagen 7 oktober är årets stora upptagning av båtar. Båtar och tider finns anslagna på klubbhuset. Ni som har båtar får också separata utskick per mail. Välkomna!

Medlemsmöte 16 november kl 19.00

Klubbhuset Norra Oskarsgatan 51, Linköping, Sverige

Nu är det dags för höstens medlemsmöte. Du är mycket välkommen! Dagordning kommer att skickas ut och fika serveras.      

Säsongen summeras 2023

Säsongens sista race! Vi utser Roxen mästare, Roxen cup segrare och årets rookie samt hyllar medlemmar för årets goda prestationer. Fika och gemytligt sällskap utlovas!

Regelkurs

Behöver du lära dig eller fräscha upp din kunskap kappseglingsreglerna? Denna eftermiddags-kurs är för dig!

Medlemskväll om elektricitet

Klubbhuset Norra Oskarsgatan 51, Linköping, Sverige

Föreningen anordnar en kväll om elektriciteten i våra båtar. Installationer med starkström och laddning med starkström- Toivo Mielonen Installationer med 12 V likström – John Österberg Försök med elektrisk inombordare- Niklas Larsson Moderatorer under kvällen Bo Nordenram och Pierre Nordmark John Österberg har en väldigt bra hemsida https://boatel.se/lab/boatEL/ som kan vara värt ett besök för...