Funktionärsträff

Funktionärsträff för nuvarande och blivande funktionärer i LSS. Mer info kommer på mejlen.

Medlemskväll Många små program

Välkomna till en medlemskväll med många små program, lite gott och blandat. Vi får höra om reparation och kanalfärd med O’Nassis och det blir bilder från gamla varvet. Vi serverar ärtsoppa och pannkakor, så anmäl er gärna!

Årsmöte 2024

Klubbhuset Norra Oskarsgatan 51, Linköping, Sverige

Välkommen till LSS årsmöte 2023! Alla medlemmar är inbjudna och har rösträtt. Eventuella motioner måste komma in senast 2 mars 2023.

Medlemskväll Splitsa rep

En grupp av klubbens bästa splitsare visar och tränar er på kortplits, långsplits, segelmakarsplits och splitsning av fall (flätad lina med hölje). På uppdrag av seglingssektionen ska vi under kvällen också producera ett antal linor till klubbens rundningsmärken. Det är lämpligt att ni tar med egna verktyg. Vi serverar ärtsoppa och pannkakor, så anmäl er...

Medlemskväll med Sjöräddningen

Sjöräddningssällskapet i Vadstena/Motala (Sjöräddningens hemsida) berättar om sin verksamhet. Vi serverar ärtsoppa och pannkakor, så anmäl dig gärna i det här formuläret. Kultursektionen

Sjösättning 2024

Linköpings segelbåtshamn Norra Oskarsgatan 51, Linköping, Sverige

Äntligen är det dags för båtarna att få komma i vattnet igen! Sjösättningen i Linköpings segelbåtshamn sker den 27 april, och det kommer att vara full aktivitet i hamnen. Åskådare är välkomna, men var uppmärksamma på att hamnen inte är någon lekplats och att det är farliga maskiner i rörelse under dagen.